Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ondskan skall bort...


MONSTER!

Gud skapade människan till sin avbild
- misslyckades dock med "despoten"...
Den lille mannen blev till ett monster
- ondskan själv, föraktad av hela världen,
leker en lek han aldrig kan vinna....




Fri vers (Spoken word/Slam) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-10 15:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kanske det var satans verk, den där dagen eftersom Gud hade fullt upp med något annat sådant barn som föddes samma dag? Även solen kastar skuggan när satan flyger förbi…
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje