Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så olika i riktning



sitter bland folk
med människor
barn och vuxna

skriver bland folk
med människor
heliga keliga

hör människovärldar
livstrafiken som
söker målen

ung som gammal
härlig trygg och glad
sargad farlig rammad

finns ännu kvar
fast vilsekommen
försökte ge sig av

stannade hölls ändå kvar
försökte komma in i buren
där många själar trängs

i fångenskapen
så trängtande tillsammans
i friheten ovanför bredvid

be båda tre
född dödad
själv åter upprättad






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-16 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP