Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lila är hennes älsklingsfärg

Lila är hennes älsklingsfärg
lika delar blått och rött
blått för sorgen
rött för kärleken

Hon känner dem redan väl
byggstenarna i livet




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-17 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP