Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När klockan ringt in

Ögon som tindrar
av förväntan så stor
att lätt den kan släckas
räds dock en mor
Ty när sommaren bleknar
och klockan ringt in
är inte längre
makten den min
att skydda mot allt
trots att önskan är stor
att du kunde stanna lite längre
här där sagorna bor.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-18 16:34



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Varmt och vackert.
2018-08-22

  Lars Hedlin
En mycket fin text med lite vemods toner!
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP