Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla damen

Den gamla damen
undrade förvånat
varför man skulle
bli så gammal som hon

medan personalen
gjorde sitt yttersta
med att motarbeta
hennes ifrågasättande

och samhället satsade
resurser och pengar
på fler förvaringsplatser
för gamla och sjuka

och forskningens framsteg
skapade mirakelmedicin
som utlovade evigt liv,
ett nirvaniskt paradis




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-20 15:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Håll gamla vid liv till varje pris även om dom inte vill, sondmata i värsta fall.
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta