Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dilemma

Nu står jag här igen
med mitt hjärta i min hand
Skulle inte, ville inte
Men inom mig en brand

Du sa, jag vill inte att du går
ord du sagt förut
Du får mig att må bra
vill inte tiden ska ta slut

Att inte vilja vara ensam
är det ditt motiv
För mig är det på riktigt
kan se dig i mitt liv

Allt dumt vi sagt
Allt vi aldrig sagt
Vill fråga, men är rädd för ditt svar
Vill inte riskera den vänskap vi har






Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-20 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake