Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medveten om maskerna jag bär. På ansiktet för dig.


Programmerad - Origa Rael

Föddes ensam
Dör ensam
Föddes på en dag.
Kommer dö på en dag.
En dag så ensam.
Längtar till det
Skämtsamt.
Andas långsamt.


För stressen är bakom maskerna.
Falska anleten, jagade av fasaderna.
Är ständigt på tårna, på grund av maskeraderna.
Aldrig kan du vara dig själv, luras ej.
De säger de vill ha sanningen, men gråter när de ser dig.
För vem du verkligen är, inte samma person som de föll för. Nej.
De säger att de var kär i vad dem såg.
Men såg aldrig ditt riktiga, dej.
Men framför dem, en lögn som sänkte dig lågt.
Berättade sakta vem du var, hej.
Undrar du på riktigt, eller är det ett socialt trick?
Jag undrar på riktigt, om du vill ha mitt mej ?
Eller bara diggar illusionen som magi.
Skapade ett jag, för att mitt medvetande får panik.
En programmering av ett liv, en kod som sätts in.
Läser av den som en matris, tar ut något positivt.
Men för in något negativt, jag känner mig blind.
Som en parasit av ett liv, jag ej leder dit jag vill.

Föddes ensam
Dör ensam
Föddes på en dag.
Kommer dö på en dag.
En dag så ensam.
Längtar till det
Skämtsamt.
Andas långsamt.

Föddes ensam
Dör ensam
Föddes på en dag.
Kommer dö på en dag.
En dag så ensam.
Längtar till det
Skämtsamt.
Andas långsamt.

Föddes ensam
Dör ensam
Föddes på en dag.
Kommer dö på en dag.
En dag så ensam.
Längtar till det
Skämtsamt.
Andas långsamt.




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-20 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael