Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Paniken

Någon drar spärren på atombomben
Du vet inte vad som händer eller ska hända
Lågor,rök,eld,skakning

Du känner dig kontroll lös
Andlös,famnlös
hemlös,hjärtlös
Innehållslös genomskinlig o tom

Handlös faller du över
Rinner över
Paniken tog över
Tog dig över räcket
Paniken är nu över
På hård asfalt rinner nu det röda bläcket













Bunden vers av 9vendela9
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-20 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

9vendela9