Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen universum och lilla jag

Moder jord kan du säga mig vad ska jag göra för dig

Fader himmel får jag komma upp till dig

Broder måne du har sätt allt under ditt ljus
Sjuka saker har hänt i mitt hus

Syster sol får jag värma mig under din kjol




Bunden vers av 9vendela9
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

9vendela9