Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natur-Haiku

 

 

blomstrens tid snart all

genom sommaren fägring

längtar höstlövs färg




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-21 12:43



Bookmark and Share


  Per Drysén
Vacker beskrivning av naturens kretsgång
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP