Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så ful när du gråter!

 

 

 

sluta nu

men hör vad jag säger!

sluta grina

sicken lipsill du är

sluta säger jag

det  är ovärdigt dig

du blir så ful när du gråter

 

och du kallar dig Karl!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-21 16:07



Bookmark and Share


  Per Drysén
Det måste vara manligt att våga gråta
2018-08-22

  Fulbergarn
men...

Hårt

2018-08-21

  viskaren
hårda bud!
2018-08-21

  viskaren
hårda bud!
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP