Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårda ord

 

 

varför beskyller du mig för det du gjort?

dina hårda ord är som pilar i hjärtat

hur sårad jag blir

vad bryr du dig?

jag visar inget

stoppar in mina känslor i mörkrets vrå

tänker att du en dag får utstå detsamma som jag

känna hur ont det gör i kropp och själ

kanske du då på allvar förstår vad du gjort

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-21 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP