Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändpunkten

Då kroppens
erfarenhet
av födelse
uppståndelse

kommer hem
i andens visshet

det som nyss hänt
kunde inte hända
hände verkligen

händer igen
får allt att vända

vändpunkter
samlade i samma
dyrbara korg

bortom
förväntan
och sorg

inget i livet
kan tas för givet

andningen
blandningen
av under och över
på sekunder

en blind ser klart
en döv hör
det fördolda
uppenbart

i vissheten
vändpunkten




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-21 18:15



Bookmark and Share


  Kim VIP
Nej, inget i livet kan tas för givet! Och somliga kommer fram till det genom erfarenhet en del kanske listar ut det av sig själva kan jag tänka mig!

2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren