Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt bordet

Runt bordet
satt pratmakeriet
ingen förstod
det outtalade
ordet
än mindre
det förkvävda
skriet
alla log sönder
sina läppar
orden ven
i luften
som hårda
käppar
det var tufft
det var ingen lek
men det fanns en
som ingen störde
det var han som skrek
att han ingenting
hörde




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-08-21 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren