Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tryggt Sverige?

 

 

 

hemtjänsts personal så kvick och rask

har många att serva var dag

dessvärre en del är både ond och falsk

de vet de äldre är timid och svag

 

att lura gamla och orkeslösa de gör

falska hemtjänstpersoner bedrägliga är

man frågar sig alltid varför

vi vill inte ha sådant här

 

heder åt riktig hemtjänst som vet och kan

hur man de äldre tar hand om och vårdar

varje kvinna varje man

i alla hem i alla gårdar

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-22 11:48



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja det borde läggas mer vikt på personlig lämplighet!
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP