Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O-ljud

 

 

stilla

lugnt

inte ett ljud

den hörs inte

när den faller

knapp-

nå-

len




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-24 08:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
fint med tyst

nästa projekt i mitt hus är att lossa ena väggen intill sovrummet och sätta upp en ljudisolering
2018-08-24

  Per Drysén
Rofyllt
2018-08-24

  Marita Ohlquist VIP
En skön tystnad så vitt jag förstår!
Tystnad är en bristvara.
2018-08-24

  Cikoria Blå VIP
Jag minns att fröken gjorde så i skolan, lät en knappnål falla.
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP