Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustimorgon


Upp stiger solen
Molnen hopar sig
Gryningsljuset omfamnar




Bunden vers (Haiku) av Boneyfrank VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-25 09:23



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Under juli månad tänktes hopp om att molnen hopar sig. Tvära kast under
augusti.

2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP