Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösttankar

 

 

höstsol över nejden strålar

grannen med gräsklipparen går

gårdagens häftiga regn gräset vattnat

höstblommorna kroknat en aning

 

vemodsfullt känns det i bröstet mitt

en tid av skymning och mörker ska komma

när känslor blir stumma och dova

när jag bara vill sova

 

men människan inte gjord för gå i ide

förbanna inte mörkret, tänd en eld

som värmer den mest frusna kropp

då finns det faktiskt ett hopp

 

att överleva båd höst och vinter

se där finns skönhet i natur

skogens alla djur

låt det positiva  vara ledstjärna

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-25 10:42



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fina tankar med ett hopp om ljus
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP