Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om utkastet till boken är klar så fortsätter jag min avhandling. Allt flätas samman i boken och inget skall fattas, när jag går tillbaka i tiden och förstår att det fungerar, även om jag nu lämnar det bakom mig.


Med gott samvete.

Citat från en figurativ person.

"Jag är en del av samhället, ni vill
att jag ska vara frisk, det betyder.,
att jag måste göra samhället friskt"

-Sen får jag vila mig,
det krävs mycket
av de-sjuka,
de-sjuka är de friska.

-Nu talar vi om de som har
"tvingats, få ett större psyke eller
som det kallas, utvidgad perception.

Allt enligt mina tolkningar och erfarenheter
så "tvingas människor in i olika roller där de
måste gå hela vägen ut, för att själva få leva.

Och symtomen på detta, enligt de utbildade
är påhittade, av de som var för, föregångare.

-Så lätt är det att följa en utbildning.

-Jag vill hellre få studera själv, utan
att följa en läroplan som avhandling
i den betydelsen att jag ser allt själv.

-Ja, genom Jaget och mot människan.

-Undrar om krigen har sin utgång där?

-Hm, kanske.

-Så det är därför de har ett gott samvete.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-25 11:37



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Jag vet inte än om det ska vara; "av de som var för, föregångare" egentligen här är, "av de som var gen, gengångare" I boken står det att "De är spöken" men då handlar det om terrorister, så man kan nog välja själv den rätta betydelsen.
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP