Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poesi och matlagning


Tjälknul

Tjälknöl.
Fast liten.
Minitjälknöl.
Fast på lamm.
Minilammtjälknöl.
Är det ens en Tjälknöl?

Hur som...nu är den i ugnen.

Saltlaken står på svalning och jag har halat mig.

Klockan står på 13:00.
Då väcker telefonen mig.
Då är det dags att ta tempen.
På knölen.
Minilammtjälknölen.

Förresten, heter det knöl.
Visst heter det väl knul.
Ibland iaf?!?
Minilammtjälknul!

Med potatisgratäng




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-25 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB