Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Textbit från 2014.


Vänner, frågetecken.

Alla dina vänner är kända för dig
Kändisar i din verklighet som känner dig
Spelar märkvärdiga, som okända för mig
Speglar sina tankar och känslor om sig




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-25 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael