Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känningar

 

 

höst, ljuva höst

nu ska jag sitta och kura

läsa intressanta böcker

skriva dikter

betrakta höstens skiftningar

njuta av lönnens färgprakt

ta en långpromenad

och ta djupa andetag

höstens friskhet är här




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-26 12:19



Bookmark and Share


  Per Drysén
Ro i höstnatten
2018-08-28

  BenGust VIP
Man väntade sommar.
Vad var i antågande?
Jo en sjujäsickens massa
svett och ökenvandringar.
Lite för långdragen tropisk natt.
Nu kommer svalkan.



2018-08-26

  Fulbergarn
den är härlig och precis som sommaren så blir den bättre när man vant sig


2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP