Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets små jävligheter

 

 

livets små krumbukter

ställer ibland till förtret

i synnerhet för en poet

som är känslig för lukter

 

tekniken den bara bråkar

det man skrivit försvinner

man inget på det vinner

hur man än språkar

 

så trött på datans blackouter

i soptunnan snart den förvisas

den ska inte längre prisas

detsamma dess router

 

återgång till papper och penna

där inget försvinner

om jag inte mig missminner

på papperet dikten är denna




Bunden vers av Öknens Ros VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-26 18:23



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Hög igenkänningsfaktor!

Gåsfjädern och blädderblocket var fanimej inget som kunde krascha! Bra där.
2018-08-28

  Judas Ekholm VIP
Hög igenkänningsfaktor!

Gåsfjädern och blädderblocket var fanimej inget som kunde krascha! Bra där.
2018-08-28

  Cikoria Blå VIP
Känns igen!
Tekniken är inte min vän.
2018-08-26

  BenGust VIP
Jo, datorn kan liknas vid ett
uppdateringsmonster oavsett
man är hemma eller på jobbet.
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP