Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter sommaren

Efter sommaren
finns bara hösten
att vänta och minnas

som en viskning
från en ytlig bekant
som aldrig når ända in

och man står kvar
med sin vilsna längtan
i den svala, mjuka vinden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 233 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-08-27 09:36



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jag blir berörd - Tack!
2018-09-05

  Björn Solum
Vacker text om den nostalgi som drabbar oss lite till mans när sommaren oundvikligt går mot sitt slut.
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta