Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ehhhhh...inget val?


modus exodus

 

det är det existentiella
som har slutat existera

>gå mot exitskyltarna>

jag tror att gud är slas
att demokratin är död
jag tror att syre är minst
delbart med två

men du slänger dig direkt i källan
sorterar batterier till frukost
som i att byråkrati är bra
och att barn bara ljuger

- evidensbaserad praktik är en självevident teori

men jag tror att dante visste något
som miljöpartiet helt har missat
träffat med samma säkerhet
som en rikoschett

därför ristar du kartor på hornhinnan
blindad av individens ansvar
som i att rättvisa är rättvist
och en svensk tiger

men den babyloniska fångenskapen
ger ingen asyl

>gå mot exilskyltarna>




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-27 13:27



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så djävla bra. MVG.
2019-03-25

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fast egentligen är den inte alls obegriplig... Härligt begriplig dikt! You're still alive Part 2! (Nu ska jag skriva en klart begripligt obegriplig dikt - hick o skål o stormen ryter i Gbg!)
2018-09-21

  Björn Björkegren/Blue Bear
Härligt obegripligt bra! You're still alive! :)
2018-09-21

  Maria Zena Viklund
vill börja med att säga vilken fantastisk text!

oerhört tråkigt att en poetsida som denna ska få ta emot kommentarer som nedan det hör helt klart hemma någon annanstans.
2018-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Vägra rösta!
Riv röstkortet!
2018-08-27

  Larz Gustafsson VIP
SLAS???
Han är död.
Jesus lever.

2018-08-27

  Nanna X
valet är ju en realitet
liksom exit/exil för många
men visst: evidensen avgör

2018-08-27

  himlens hemlighet VIP
Detta är ju faktiskt en poesisida så du kan ju ta ditt valfläsk någon annanstans tycker jag! Å Glad Påsk förresten!
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP