Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kultur

För att få pengar till kultur,
krävs det att man har kultur.
För det är som roulett -
att vinna är inte så lätt!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-12 16:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det kan man gott tänka sig...och ändå sägs det att man behöver kultur för att leva längre...hmmm...
2018-12-15

  ULJO
Kulturen förenar och utvecklar.
2018-12-15

  Gunnel Eriksson VIP
Kulturen är svår att värdera därför
står den sig ofta slätt. Andra behov
är lättare att definiera. Men vad vore livet utan kultur - tomt och platt.
2018-12-14

  Anya VIP
Tänkvärt! Inte mycket kultur som finansierar sig själv...tänker jag. Tur att det finns bidrag och människor som jobbar gratis.
2018-12-13

  Maria Sundelin VIP
Det går på ett ut
2018-12-12

  Jan Widströmer VIP
För att få pengar till kultur
fordras förbindelser,
svårt veta hur.
Att bara tigga är lätt,
men där står man sig slätt,
ingen kul tur.

2018-12-12

  Per Drysén
Det är jobbigt
2018-12-12

  M.Eta
Lycka till!
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck