Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den grå vardagen



Tic tac, tic tac,
Tic, tac,

Klockan slår
Rytmiskt
Och
Tyst

I rummet som är mörkt hörs blott en
Fridfull, regelbunden andning

Min dotter sover
Och
Jag är vaken

Jag upplever
lugnet
det temporära,
som ljuvligt, välgörande
läkande och stärkande,
Det stryker mig medhårs.

Snart skall stillheten dock
Upphöra
Bruset där ute
Pocka på min fulla uppmärksamhet,

min lilla tjejs energiska livfullhet blossa upp i full prakt och ta all min uppmärksamhet i anspråk.

Livet skall kicka igång
Vardagens plikter, göromål och måsten skall begränsa min sinnliga rörlighet.

Jag skall leva
Ta mitt ansvar

Och

Omfamna den grå vardagen.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-08-28 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP