Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet vad jag ska rösta på.


Röst

 

 

 

att rösta rätt, inte alltid lätt

alla lovar runt, håller tunt

valet är en cirkus med gycklare

full med all sorts tyckare

vissa säger si, andra säger så

ingen av dem kan man lita på

det bästa är ändå

att lita på magkänslan sin

den är ändå min

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-28 12:52



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Agree!

Tyvärr är det ju ett jävla IBS-syndrom i magen, haha. ;)
2018-08-28

  Maj-Lis VIP
så sant
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP