Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stund-Haiku

 

 

 

lyckliga stunder

så ofta jag önskar dem

mirakel av liv




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-28 16:35



Bookmark and Share


  Per Drysén
Längtan efter lycka
2018-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det så man önskar sig. Fin ton i din haiku.
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP