Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftormen

Ibland slingrar sig verkligheten
mellan de boende, som en giftorm
som sätter personalens rutiner ur spel




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-29 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta