Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går

 

 

tog en promenad

dock ej på esplanad

över bro, längs med ån

inte alltför långt ifrån

där min hemvist är

den man håller kär

jag måste promenera

mycket, mycket mera

kondisen dålig är

det är lite besvär

skam den som ger sig

hulahopp och hej! 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-29 13:06



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Promenera mera!
Det kan inspirera
till fina dikter med mera,
till exempel att små fågar studera.




2018-08-29

  Fulbergarn
promenaden är skön
och gör så gött
man piggnar liksom till
om man är trött

2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP