Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppens kruka

Kropp
res dig opp
ur din kruka

här kan du
inte sitta
och huka

här nere ser du
ingenting mera

än en vägg
av hårt bränd lera

res dig i
hela din längd

varje annan utväg
är stängd

locket
på krukan
är borta

bortfört
med stöd
av de korta

kota för kota
ända opp

nu har jag
nästan nått
min topp

nu med
ögonen över
kanten

njuter
friska vyer
för hela slanten




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-29 23:30



Bookmark and Share


  Stay Golden
Wise ^^ Golden <3
2018-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Fyndigt diktat om kroppens återhämtning, till det bättre.
2018-08-30

  Cikoria Blå VIP
Rolig och timmen är bra.

2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren