Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag kommer ni att få skörda stormen...


Ruskprick



Jag kallar dig Ruskprick,

när du stönar sönder min dröm.


Jag kallar dig Ruskprick,

när du bänder isär mina flickben.


Jag kallar dig Ruskprick,

när du skiner upp, leende, inuti mig.


Jag kallar dig Ruskprick,

när du kysser mig god natt och går.

 

Jag kallar dig Ruskprick...

Min bror kallar dig pappa.





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-30 15:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ett ämne värt att sätta ord på. Du gör det briljant.
2018-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Den dikten sved inuti! Medan minnen vaknade...
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP