Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket

 

 

så fruktansvärt ledsen och arg

det gjorde så ont 

ditt svek var det värsta tänkbara

du svek mig för en annan

för du var ensam

men det var ju jag också

med våra två små barn

hur kunde du ens tänka tanken?

det måste pågått minst två år

jag kan se er båda älska

hur tänkte hon?

du var gift och hade två barn

hur tänkte ni?

att det aldrig skulle upptäckas?

det var en ren slump

en kondom bland kläderna!

jag som använde p-piller!

för vems skull behövde du kondomer?

jag grät och jag grät

min förtvivlan var inte av denna världen

på personalfesten  uteblev en person

någon viskade i mitt öra

hon är med barn med en gift man

då föll sista pusselbiten på plats

det hade följt tre olika saker i följd

tre osannolika händelser

jag fick bekräftat mina misstankar

hustrun är alltid den sista som får veta

jag önskar någon viskat i mitt öra tidigare

kanske det inte behövt gått så långt som det gjorde

nånstans därute finns ett halvsyskon till våra barn

undrar vem han/hon är mest lik

 




Prosa av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-31 12:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Sådant känns
2018-08-31

    Max Poisé
Starkt!
2018-08-31

  Viksten
Berör mitt inre
2018-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP