Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar havet


Vågor bläddras

Havet bläddrar sina vågor
över djupa rum
horisonten håller sig stilla
oräknad
fantasin simmar bortanför
där egna bilder ramas in
för stunden




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-01 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt enkelt snyggt!
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén