Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång

Någonstans hörs en sång,
den kommer utifrån eller inifrån,

från världen eller någons själ
och den sprider sig som en doft

genom dagrum och nattrum,
slingrar sig genom korridorer




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 216 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-03 13:02



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Herregud. Du har gjort det igen. Det kommer skönhet efter skönhet till dikter från dig hela tiden.
2018-09-03

  Kungskobran VIP
Libestraum
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta