Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ålder


Det är konstigt
gammal vill ingen bli
men leva länge
vill alla




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-03 14:13



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Tänkvärt!
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén