Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i föraktet



Molnranden skymtar i bakgrunden

Mörkret tilltar

Orosmolnen ansluter

Och omsluter snart
Höghuset i stort.

Ett oundvikligt regn skall skölja över betongen och frigöra dess dofter,
dess stank.

Ojämlikheten kommer upp till ytan

Och borrar sig in i näsborrarna

Sätter sin prägel

Lämnar avtryck

Och färgar betraktaren

Motsättningarna, föraktet,
Och avståndstagandet,
har kommit för att stanna.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-04 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP