Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på tystnad

Jag lyssnar på tystnaden
tystnaden som säger mig mycket
tiden glömd
tankarnas plus
fyller




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-04 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén