Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kändes det då allt var frid mellan mej och dej..nu är det över.


Du

Jag höll så hårt i din hand,
men du släppte inte,
då var jag inte rädd längre,
för där stod ju du,
min trygghet,
och där stod vi två,
bara du och jag,
hand i hand,
omringad av en vacker tystnad.




Fri vers av lonelyheart
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-06-12 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelyheart
lonelyheart