Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg mot slutet

Tiden knappar in på oss
den kärlek vi delar leder ingen vart,
den gör oss bara mer sårbara,
liksom klingan på ett svärd mot en sköld,
som frosten när den lägger sig i våra känslor som köld,
den kyla som sveper in genom tomrummen,
djupt inuti våra hjärtan,
skapar en dimma av förtvivlan,
som tätnar när den fylls av tvekan,
detta är ett tecken på att det vackra vi delar,
kommer att leda till inget annat än ett oändligt slut.






Fri vers av lonelyheart
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-06-29 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelyheart
lonelyheart