Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte glömma dig, jag kan inte släppa fast du redan har släppt.


Jag höll mitt hjärta på avstånd från dig, men du tog den ändå och bröt den

I mina ögon speglas din skugga
som närmar sig mitt hjärta med svek
väcker känslor och minnen som
jag aldrig kan glömma




Bunden vers (Haiku) av lonelyheart
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-06-27 17:37



Bookmark and Share


    _Alice
väldigt vackert!
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lonelyheart
lonelyheart