Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vandrar

En efter en vandrar de
mot sina väntande öden
genom korridorer upplysta
av lysrör och visdom
och med kroppar släpande
efter sig som skuggor




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-05 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta