Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilresan

Färden var utan slut
För tiden gick aldrig framåt
Brummet som lyfte mig
Var existensens basgång
Och bältet som band mig
Var en stadig, tät omfamning
Mina föräldrars röster
Droppade genom radions filter
Utanför fönstret sprang en målning
Bortom all beröring
Mina små sinnen slöa men nöjda
Min lilla kropp tung och slapp
Mina tankars röst sade mig
Allt är jag
Och allting låg stilla i rörelsens vagga




Fri vers av Verner Ask
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-06 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask