Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådarnas grepp

Spindeltrådar sträcker mellan
Skuggorna runtom
Och mig
Håller fast mig
I mina infall
I mina föreställningar
Jag ser med mina flugögon
Spindelben sträcka sig
Ut från min kropp
In bland trådarna i mörkret
Håller mig förseglad
Försäkrad
Över avgrunden
Stirrar ner
Den stirrar mycket riktigt
Tillbaka
Ropar
Hånar
Lockar
Jag kommer inte loss
Håller mig fast i trådarna
Sliter i dem
Men håller fast
För att jag vill kasta mig ner
Följa förledas förvisas
Av rösten
Bli en del av mörkret
Och trådarna




Fri vers av Verner Ask
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-24 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask