Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick-tack

Stod på balkongen
Såg världens flöde
Kände känner den gunga
Under klockans visare
Existensens metronom
Guds trumpinnar
På hinnan i öronen
Tung tung bas
Spelar på nervtrådarna
I ryggraden

Långt ner gick de
Andra
Instrument
Dockor
Trådar likaså




Fri vers (Fri form) av Verner Ask
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask