Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarslös...för alltid



Betyder mitt enkla värv något?

Har jag krusat någons vardag?

Eller är jag blott en obetydlig vindpust i ett försvinnande stort universum utan slut.

Finns det någon som tittar på min ryckiga,
Oberäkneliga och till stor del irrationella levnadsgärning?

Är jag ett ensamt sandkorn?

En flyende prick på världsalltet.

Blåser jag från land till land

I all evighet?




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-06 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP