Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det blåvita skenet

I det blåvita skenet
från en gammal själ
kan man sätta sig
som vid en lägereld
och låta historierna
sakta värma kroppen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 205 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-06 10:41



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så vackert. Ödmjukt. Respektfullt.
Tack.
Bokmärket vibrerar gott i poesiskattkistan.

2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta