Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimatsmart

Det blåser lite härutanför
och himmelen är grå

Någonting är sig väldigt likt
sedan förra hösten ändå

Skönt att tänka att det
alltför heta
varit en skimär
som den" klimatförnekare"
jag är,och att mina
älskade helt "normala"
årstider åter är här

Ändå går det väl ej
att förneka, att nya tider
stundar

När även de "klimatsmarta"
undrar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-07 08:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det behövs många starka krafter för att vända på det som pågår, annars tar det en ände med förskräckelse!
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP