Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det nu jag mindes?

Vad var det nu jag mindes
som jag redan hade glömt
Kanske var livet bara
något jag drömt
Ville ju att livet skulle
vara så konkret
Men när jag ville fånga det
så gick jag alltid bet
När jag trodde livet äntligen
satt vid mitt middagsbord
var det som alla mina frågor
plötsligt saknade ord
Det jag skulle fråga
kändes inte längre lika aktuellt
och på andra sidan bordet
såg jag nu ett böljande
sädesfält




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-07 10:36



Bookmark and Share


  DominiQueen
åh vad fint, som jag tolkar det:
Friden som tar vid
tack vare vår helande natur
och alla möjligheter som kan odlas
och spira där vi sår,
och nu har diktarjaget böljande
gräs i sikte, och kanske även
identifierar sig med tillväxt?

Orden frågorna tystnar
frid kysser kontemplation

2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP